onsdag 20 maj 2009

TITTA VEM VI TRÄFFADE UTANFÖR VÅRT HUS FÖRRA VECKAN!!!

Jag råkade av en slump titta ut genom vårt köksfönster när ja får se Robban gå förbi, och strax efter kommer Gert gående helt ensam...jag tar med mig tjejerna och en peng var sen springer vi ut för att vänta in honom.
Han var väldigt trevlig och tyckte mycket om Örnsköldsvik. Så vi gav han en slant till samlingen och jag försökte ta ett foto med mina barn och Gert, men barnen var som förstelnade...dom tyckte inte det var en bra idé att måste stå bredvid en gubbe med skägg!! haha så det blev bara en bild på honom i egnen hög person ;)

Men vi önskade dm lycka till på färden, och sa adjö.
Men det var ju lite roligt att dom gick förbi hemma liksom. Det får bli en historia för barnen när dom blir stora :)

tisdag 19 maj 2009

GOD KVÄLL!
Jag har fått en KAOS award av scrapmi@ !!!!! Tack så jättemycket för detta fina kort!
Det är huuuur roligt som helst att få något så fint i brevlådan en helt vanlig dag!
Så nu kan ni läsa mer längre ner vad KAOS betyder. Jag tycker förkortningen passar vääldigt bra in på mig personligen..hihi ;)

KAOS= (tagit från Yoli´s blogg)"KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.


Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.

Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.


Varje KAOS-award innehåller:

Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje

Skaparens eget namn

Storlek: 10x15cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.

I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

"Nu är det ju min tur att skicka vidare 3 st KAOS-awarder...

Och den första jag tänkte på var ju Gjodan, och sen ska jag fundera ut två till i morgon...!
Puss på er alla vänner! Och god natt!
/// L

måndag 18 maj 2009

GOD KVÄLL!

Nu har det blivit en väska på beställning. Det är så roligt att göra dessa små ryggisar för det är bara att vika i hop... :)
Jag hoppas att det blir en bra morsdagspersent till en mamma som så klart är värd att bli firad!
Mammor är ju bara bäst eller hur! Jag har en väldigt bra mamma, och hoppas att jag är en bra mamma för mina barn....!

Nu ska jag fatta mig kort, för jag är vääääldigt sömnig, men fortsätter att lägga lite godbitar i morgon. Bland annat ska ni få se vem jag och mina tjejer snackade med för några dar sedan ;)

Må gott !

/// L






onsdag 6 maj 2009

MITT SCRAPPADE LOK ÄR FÄRDIGT!

Det här var verkligen en utmaning för mig! Det var minst tio olika mall delar som man skulle försöka få ihop. Tänkte flera gånger att jag skulle ge upp, för jag trodde inte att det kunde bli så här bra med mina små färdigheter... ;(
MEN! Tillslut efter två kvällar (endast) i scraphörnan så fick jag resultatet. Ett lok som passar in i min scrappade hög av detta underbara papper Tilda paper Stack från panduro!
Måste skicka i väg en pöss till Annica H för inspirationen med tillbehör ;)

Nu ska jag sova lite innan min stora dotter får en av hennes hostatacker igen. Vi måste köra hårt med astma sprayen dom senaste dagarna, för hon är verkligen inte pigg i luftvägarna ;(
Hoppas att vi får en någolunda bra natt vi i vår lilla familj...

God natt på er alla vänner och bekanta!

///L














tisdag 5 maj 2009

Ett kort till... :)

Nu har jag gjort ett kort till, mest för att testa en ny vikning...ny för MIG iallafall...
sen är det ju som det är när man inte har en kamera som är av den bästa kvallan. Så jag såg nu att det blev mörkt. sorry för det;)
Jag har målat motivet med min nya underbara pennor (som jag inte kunde motstå som vissa ;)
Sen har jag gjort som en liten "låda" som hon står i, och klädde kanten med självhäftande pappersband för att dölja lite 3dkuddar och dyl...
Det är ju alltid roligt att prova nya saker, och nu har jag det. Nu är det bara att ta tag i något nytt så händerna och huvudet får sig en ny utmaning!

Pöss på er alla !





söndag 3 maj 2009

SCRAPHELG I UMEÅ! Vi var i Umeå på scraphelg, eller för oss blev det en scrapdag. Vi befann oss på Dragonskolan med cirka 70 st andra scrapare.Det var kanonbra ordnat allting, med platsen, butikerna, sponsorer, fixare allt allt allt!... Tack alla dom som hade ordnat helgen!
Det blev ganska lite scrappat, men mycket skrattat! Vi hade såå oerhört roligt, att jag nästan har träningsvärk i skrattmuskeln ;)
Jag skickar en blötpöss till Mia och Erica, ni är för go ;)


Som ni ser tog jag mig an en skottkärra i papper...det var ganska mycket skära ut och vika ihop från början, men det var kul att göra något annorlunda. Så detta blev resultatet!



Sen gjorde jag ett kort, mest för att få testa den nya kompass masken från tim holtz, som är i det övre hörnet som ni ser. Det är otroligt vad man kan göra olika saker med en och samma grej. Dn var en mycket bra investering(och billig) :)
Sen blev jag heeelt galen i dessa pennor här nedanför!!!!! Åh my!!! Det är som tuschpennor, fast när man har målat ett motiv kan man ta en penslen med vatten och dra ut färgen..:! Dom var fantastiska att måla med!!! Sååå...då är det ju det med priset ;( Jag fick lite ångest när jag skulle välja några bara för att början med så att säga...sammanlagt fanns det typ 90 st! Nu är det bara till att sätta fart att jobba hårt för att skramla in till nästa order ;) hihi
Nu känns det bra att jag äntligen har hunnit få en stund att lägga in lite här på bloggen! Har förstått att det är några som har hittat hit till mig, och det är bara att säga välkommen till mitt kryp in! Inte så vårstädat ännu, men det kommer bara min dator känner sig lite bättre...hihi
(är lite för mycket på den, så det tar såååå lång tid att göra något, och då tappar man lite sugen på att sitta här en längre stund...)
Nu ska jag ta min skönhetssömn (kan verkligen behövas haha)
Kram på er alla vänner och bekanta
Tack för allt, förlåt, och glömt :)
/// L