torsdag 30 oktober 2008

Go' kvällers!
Äntligen får jag sätta mig ner i soffan och lägga upp fötterna med datorn i knät...!
Jag och P har varit med vår äldsta dotter till Sundsvalls sjukhus idag. Hon har gjort en njurundersökning, men kontrastmedel isprutat i ett blodkärl i armen. Hon var såååå duktig och tyckte inte det gjorde det minsta ont! Så vi skulle vänta exakt tre timmar från det att hon fick kontrastet till själva undersökningen, så då for vi och åt hamburgare, shoppa lite pyssel saker. Och självklart; Läppglans till henne, Moa och Ida! Det var det viktigaste på heeeela dagen. Så mitt i alltihopa glömde vi att köpa en sak till lillsyrran...tur att hon är så liten att hon inte förstår.
S fick vara på förskolan och sedan for Maria ch hämtade henne, gjorde middag till oss tills vi kom hem så vi fick bara sätta oss och äta när vi kom hem Hon är verkligen en underbar människa, om du M läser så säger vi bara; Puss på dig, vi tycker väldigt mycket om dig! :)

Det här kortet gjorde jag till min mormor på hennes födelsedag den 27:e oktober. Vi fick god mat med hela släkten samlad...Gjorde en tändsticksask oxå, hoppas jag får in den hit snart oxå.

Nu ska jag snart gå och sova för att ladda om batterierna till i morgon när jag ska o jobba!!!
Det är roligt att jobba just nu!

GOD NATT ALLA VÄNNER!

måndag 27 oktober 2008


Nu är det kväll igen...Jag håller fortfarnade på att lägga in alla kort och Lo's som jag har gjort sen tidigare, det är inte så himla roligt att lägga in gamla saker men jag tänkte att det var väl rätt ände att börja i :)
Jag har blivit så förkyld så jag känner mig verkligen ynklig ikväll! Vill bara ligga i soffan med en filt och slötitta på tv...så nu ska jag lägga ifrån mig datorn och göra det!!
Hoppas ni alla är pigga och krya!

söndag 26 oktober 2008

Mina döttrar blev eld och lågor när jag hade fått hem mina fiiiina rooosa scrapväskor!!!! S ville så klart testa om hon rymdes i den, och hon passade ju ganska bra i den!...
Framsidan på bröllops kortet som vi skickade till min sambos kusin i Sandviken

Insidan på bröllops kortet


Första bilden på S när vi kommit hem från BB!!! Mormor, morfar, farmor farfar kom med fyllda handlings kassar från coop med grillat o gott! Det var den godaste middag jag kan komma ihåg faktiskt. Plus att jag var så pigg att det var konstigt att jag hade en nyfödd dotter i min famn...Den ljuva doften av bebis....;) suck!


Ja,jag fortsätter att lägga in bilder från tidigare, och jag skriver inte så mycket mer än så här :)Håll utkik!

När jag hittade dessa underbara papper såg jag på en gång vad jag skulle göra, och jag behövde inte så mycket mer på L'on utöver själva pappret. Jag har gjort en likadan på min mindre dtter men den kommer senare...


God kväll...

Nu har vi varit till min mormor och ätit så vi nästan spricker! on fyller år i morgon och då ville hon bjuda på mat idag när alla var lediga...(utom mamma o en kusin som jobbade) Så nu ligger jag i soffan och känner att jag håller på attt bli förkyld. Har sååå ont ihuvudet och bihålorna så jag känner mig lite dålig...;( Jag försöker att lägga in en bild nu och då för att få in alla tillslut så här är en lite äldre L'o på min yngre dotter S.

fredag 24 oktober 2008



Två kort blev det till Elinas dop. Ett från min familj och ett från "min mor och far"...

Vi var på dop förut i sommar i Sidensjö kyrka där min kusins dotter blev döpt. Så självklart gjorde jag kort...;) Vi köpte en liten pall på Lajbans som vi hoppas hn tycker om i framtiden...

torsdag 23 oktober 2008


Lite äldre Lo's som jag har knåpat ihop och ska försöka samla ihop dom alla här på min blogg.
Det är ett bra scraparkiv..!

onsdag 22 oktober 2008



Måste bara lägga in ett kort till på den fiiina stämpeln! Jag tycker så mycket om den...!

Måste gå och sova, är sååå trött men det är mycket man ska göra innan man kan slappna av.Om man ändå hade ett jobb där man kunde dra på sig en gammal tröja och en mössa och då var man klar...Man blir lite less emellanåt på kläder och fina saker.Konstigt kanske(jag älskar mitt jobb, men blir lite less bara) Jaja så är det. Nu ska jag "bara" fixa alla tjejers kläder för morgondagen sen ska jag sova så gott. Hoppas alla mina vänner sover gott oxå! God natt!

tisdag 21 oktober 2008

Fick förfrågan om jag ville göra en dörrskylt med öppentider till salongen som jag klipper mig på, och det var klart jag ville det! Nu har jag ändrat min layout på bloggen för jag insåg att den var så lik en väns blogg...sorry E! Men nu känns det bättre...

Jag fick en sån fin stämpel av min mamma som hade köpt den på Delikatess och design. Jag älskar att embossa den med guld silver rött glitter. Ja allt! fniss

Jag har varit och hämtat ut mina nya stämplar idag på Lajbans!!! Jul grans kulor och granskog.
Hoppas dom kommer att trivas i sitt nya scraprum...hihi Just nu har jag det sååå stökigt på mitt scraprum, och inte blir det bättre av att min dotter J sitter där inne oxå och ska typ klippa sallad av tio papper eller något sånt...!
Men hoppas få till några julkort som kommer hit snart ;)

FILOSOF



Den här gjorde jag också på pysselhelgen till en utmaning, men det gick inte så bra för den heller... Men jag är nöjd och gjorde det bästa! Det är ju mina barn så för mig är dom det vackraste man kan få! J, min äldre dotter ligger här och filosoferar om molnen och tyckte det var så varm ch skönt den där dagen! Jag känner igen mig oerhört i henne. Vår andra dotter S är lite mer humör i kan man säga, hon har mycket skinn på sin lilla näsa...

HÖST

Nu ska jag testa hur man fixar hit lite bilder, har inte kommit på hur man kan redigera bilderna
först innan man lägger ut dom på bloggen men det får jag klura på.
Den här L'on gjorde jag på den senaste pysselhelgen som anordnades här i Ö-vik. Vi var 80 personer som deltog! Superroligt! Då en utmaning gick ut på temat HÖST gjorde jag denna på min barn.

måndag 20 oktober 2008

Välkommen

Välkommen till min nya blogg
Det här känns konstigt att jag med mina datakunskaper har fixat
en blogg
Här hade jag tänkt samla mina scrapalster Dom är inte många till antalet men
jag har lagt ner min själ i dom alla Det är ju så att man är alla olika och gör på sitt
egna lilla scrapsätt och alla blir som så fina
Smaken är som baken
Skriv så klart en rad när ni kommer och hälsar på
Kram till alla mina scrappisar och ni andra